Beste Arduino Starter kits 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Elegoo Starter Kit

Elegoo heeft een aantal leuke Arduino starter kits. Een van de belangrijkste kits die je op de markt kunt vinden, is dus de Elegoo Mega 2560 Starter Kit.

Deze kit is bovendien ideaal voor gevorderde gebruikers met een passie voor elektronica. Naast de essentiële onderdelen zoals weerstanden, potentiometers en LED’s, wordt het geleverd met uitstekende sets modules en sensoren: RFID-lezer, waterniveaudetector, bewegingsdetector, onhoorbare detector, accelerometer/gyroscoopmodule en nog veel meer.

De starter kit bevat een handleiding met meer dan vijfendertig lessen als voorbeeld om je te helpen om te beginnen. Een ander groot punt met betrekking tot de handleiding is dat deze code en afbeeldingen van geassembleerde circuits bevat, waardoor het veel gemakkelijker uit te voeren is.

De officiële Arduino Starter Kit

Het zijn er nogal wat: 750 Klantrecensies, die ervoor zorgen dat klanten het item kunnen vertrouwen en het zonder aarzeling gebruiken. Deze kit bevat enorm veel onderdelen en een projectboek van 170 pagina’s met in totaal 15 verschillende onderdelen waarmee je eenvoudig de onderdelen tot slachtoffer kunt maken door middel van fragmentarische tutorials.

Het projectboek dat bij deze kit wordt geleverd, behandelt enkele fundamentele natuurkundige theorieën en werpt een licht op de basisprincipes van programmeren door je alleen alle eenvoudige projectcodes uit te leggen. Dit is vaak leuk als je een beginner bent, omdat je leert te experimenteren met de meegeleverde onderdelen.

Kuman voor Arduino Project Complete Starter Kit

De Command Arduino Kit is de enige kit die alle gespecificeerde onderdelen in één pakket bevat.

De kit biedt een compleet pakket van vierenveertig onderdelen en je kunt ze gebruiken om wel 23 projecten te vormen. Het bevat ook eBooks, uitgebreide tutorials samen met projectcircuits, ASCII-tekstbestanden en fragmentarische aanwijzingen, in PDF-formaat.

Geekcreit Mega 2560 Starter Kit

Bangood biedt veel geweldige Arduino Starter Kits, en ook de Geekcreit Mega2560 Starter Kit voor Arduino is de laatste, meest complete kit die je daar kunt realiseren.

Iedereen kan de kit gebruiken, van beginners tot natuurkundestudenten tot oude klanten.

Het wordt geleverd met verschillende componenten van hoge kwaliteit, met een totaal van meer dan 240 items.

 

Conclusie

Als je op zoek bent naar de eenvoudigste Arduino Starter Kit, omdat je beter wilt worden met computers, programmeren of elektronica, dan is de Arduino Starter kit ideaal voor jou.

Welke Arduino Starter Kit is het beste voor jou?

De beste Arduino-kit voor jou hangt af van je expertiseniveau en de hoeveelheid die je bereid bent te betalen, rekening houdend met je wensen en wat je met Arduino wilt proberen.

Voor mensen die een beginner in de wereld van Arduino meten, terwijl ze geen kennis hebben over natuurkunde en programmeren, is de officiële Arduino Starter Kit de meest geschikte keuze. Kortom, het zijn de eenvoudigste prestaties en hoogwaardige onderdelen die je gewoon gaat gebruiken om vijftien fascinerende projecten te vormen. Hoewel duurder, wordt het geleverd met een projectboek van 170 pagina’s met uitgebreide uitleg, wat u enorm kan helpen bij de leermethode.

De Ultimate Starter Kit van Elegoo blijft de Mega 2560  starter kit. Deze Arduino Starter Kit is geschikt voor beginners en gevorderden. Door de gegeven leermomenten zul je merken dat het leren over computers, programmeren en elektronica leuk kan zijn. En daar komt nog een hoop bij kijken! Het belangrijkste vitale element is de 2560 mega, dat meer pinnen heeft dan de UNO, wat inhoudt dat het extra zal toevoegen aan je Arduino projecten.

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Gemiddelde beoordeling 5 / 5. Huidige stemmen: 1

Nog geen stemmen, wees de eerste!

Aangezien je dit een nuttig artikel vond...

Deel het op social media!

We vinden het jammer dat je dit artikel niet nuttig vond.

Help ons met het verbeteren van onze post.

Vertel ons hoe we dit artikel kunnen verbeteren?

Dit bericht heeft 1 commentaar

  1. Sven

    Zelf erg fan van de starter kit van Elegoo. Je betaald veel minder voor precies dezelfde kwaliteit, en vooral in bulk scheelt dat

Reacties