Microsoft geeft eerste ISO Windows 11 vrij

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Het was op 24 Juni 2021 dat tech gigant Microsoft ‘Windows 11’ officieel aankondigde. Insiders konden al bij een béta versie die op diverse en niet lang na aankondiging verschenen al de eerste beelden van het nieuwe besturingssysteem. Vandaag heeft Microsoft de ISO voor Windows 11 vrijgegeven.

Wat is een ISO

Een ISO file, ookwel een ISO image, is een enkel bestand dat een perfecte weergave is van een volledige cd of dvd. Met een ISO kunnen gebruikers gemakkelijk een schone installatie van een besturingssysteem uitvoeren.

Download

Voor wie de Windows 11 ISO willen bemachtigen: je moet ingeschreven staan voor het Windows Insider programma. Let wel dat je voldoet aan de strenge systeemeisen. Aanmelden kan via deze link.

Multitasking

Het nieuwe besturingssysteem moet het makkelijk maken voor gebruikers om te multitasken, door verschillende manieren van split-screen toe te passen. Zo kun je met Windows 11 je beeld verdelen in 2 tot 4 subschermen. Voor meer informatie over Windows 11 kun je kijken op de officiële website.

Officiële release

Windows 11 staat gepland om uitgebracht te worden in het najaar van 2021. Er zijn zelfs al aanwijzingen dat het besturingssysteem eind Oktober, begin November zou verschijnen.

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Huidige stemmen: 0

Nog geen stemmen, wees de eerste!

Aangezien je dit een nuttig artikel vond...

Deel het op social media!

We vinden het jammer dat je dit artikel niet nuttig vond.

Help ons met het verbeteren van onze post.

Vertel ons hoe we dit artikel kunnen verbeteren?

Reacties